Resultaten voor: business intelligence

Dienst
Op verschillende BI projecten is de performance verbeterd, de datakwaliteit verhoogd en het ontwikkelproces aangepakt. Gebruik wordt gemaakt van de Oracle tool set: Oracle database, Oracle Warehousebuilder en de Oracle rapportage mogelijkheden te weten Oracle BI Standard Edition One en Oracle BI Suite Enterprise Edition Plus.
Dienst
AXEL.vm is het venture management platform ontwikkeld voor het verbeteren van de waardegerichte samenwerking rond startups. AXEL.vm focust zich vooral op primaire processen van investeerders, incubators en startups - van aanvraagproces en business modelling tot monitoring en exit - waardoor het voor gebruikers mogelijk wordt om analyses uit te voeren over effectiviteit, efficiency en toegevoegde waarde van hun inspanningen. Bij bestaande klanten blijkt de methodische aanpak al tot efficiencywinst te leiden. Uiteindelijk zal dat positief uitpakken voor het programma en het startup ecosysteem, waarmee de onderliggende doelstelling van het platform in beeld komt: ‘verbeteren van het ecosysteem voor pioniers’.
Dienst
Geografische analyses, geo-data verwerking en visualisaties
Dienst
Zoekt u een specialist die u kan helpen om verder te komen met uw technologische ontwikkeling of een taai vraagstuk voor u op kan lossen? Zoekt u een expert die met u meedenkt en zijn kennis deelt, die uw CIO op niveau kan adviseren of ontlasten, bij zowel strategie als de dagelijkse kwesties? Wilt u uw team versterken met nieuwe kennis of juist een vastgelopen situatie weer vlot trekken? Of het nu gaat om nieuwe kansen, bestaande problemen of verbeter mogelijkheden, TangibleApp helpt u graag de situatie te doorgronden, uw vraagstuk helder te krijgen en op te lossen. Met een open blik en luisterend oor, inlevingsvermogen, kennis van zaken, een divers netwerk, probleemoplossend vermogen en gezond verstand komen we efficiënt tot een innovatieve, maar bovenal effectieve, oplossing.