Resultaten voor: cloud

Dienst
Naast hard- en software voor het MKB levert Bon-ICT o.a. ook domeinregistratie & hosting, online backup en antispam/antivirus, xDSL verbindingen en VoIP. Als Microsoft Office365 Partner leveren en beheren wij tevens de hosted exchange omgevingen van onze klanten.
Product
U wilt graag één aanspreekpunt voor uw vitale ICT-Infrastructuur? Netic Solutions kan u de benodigde oplossingen compleet leveren, daarnaast beschikken wij over meer dan 25 jaar relevante specialistische ervaring. Netic Solutions levert hardware en software als onderdeel van cloud- en virtualisatie-totaaloplossingen in combinatie met advies, ontwerp, realisatie en supportdiensten. Hosting op maat, aanvullend maar ook uitwijk, kan onderdeel uit maken van een totale cloudoplossing, private en public oplossingen. Wij leveren onder andere produkten van de volgende fabrikanten: VMware - Cloud- en virtualisatie-software, management oplossingen Veeam - Backup- en management-oplossingen voor virtuele VMware en Microsoft omgevingen Hewlett Packard – Servers, netwerkcomponenten en opslagsystemen Microsoft – Serversoftware, virtualisatie- en managementoplossingen
Dienst
Bent u van plan het komende jaar (een deel van) uw servers te vervangen? Vraag ons eens uit te rekenen of virtualiseren ook voor u een kostenbesparend en efficiencyverhogend alternatief kan zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat virtualisatie ook uw bedrijf ongekende ICT-mogelijkheden biedt. Virtualisatie levert vaak een flinke besparing op en maakt uw onderneming groener. Met virtualisatie maakt u namelijk efficiënter gebruik van uw hardware, bespaart u tot 75% op de kosten voor energie en servers en vereenvoudigt u uw ICT-infrastructuur. Heeft u één of meer server staan, maar wilt u meer applicaties inzetten? Netic Solutions geeft graag aan hoe u met uw bestaande servers uw ICT-mogelijkheden flexibel fors kunt uitbreiden. Middels virtualisatie kunt u ook beter tegen calamiteiten bestand zijn. Terugkeer naar een normale operatie (RTO) duurt geen dagen meer, afhankelijk van de implementatie hooguit een paar uur voor een totale catastrofe. Uw data-verlies (RPO) kan daarbij ook tot een minimum beperkt blijven, mogelijkheden die voorheen slechts voor grote ondernemingen beschikbaar (en betaalbaar) waren.
Dienst
De 1A-server vormt het centrale ICT-hart op kantoor en zorgt voor de complete set aan ICT-functionaliteiten zoals fileserver, e-mail, telefoonserver en Applicatieserver. Het gehele netwerk wordt gemanaged door de 1A-server, de 1A-server wordt centraal vanuit de Cloud gemanaged. Het toevoegen van gebruikers en vergelijkbare handelingen, deze kan je eenvoudig zelf doen in de web-schil, de 1A-manager. Automatisering wordt zodende net als het water uit de kraan of de stroom uit het stopcontact; een voorziening waar je verder niet over hoeft na te denken.
Dienst
Wij bouwen apps op maat voor bedrijven die op veilige wijze sensoren, data-analyse en cloud opslag willen benutten voor handelingen in stress-situaties. Hierbij maken we gebruik van ons zelf ontwikkelde multiplatform Sensor Framework (eenvoudig koppelen van sensoren). Door te ontwikkelen in nauwe samenwerking met de gebruiker mbv rapid prototyping met o.a. mini-computers zoals Arduino of Raspberry Pi, zorgen we ervoor dat de apps op intuïtieve wijze aansluiten bij de stressvolle handelingen. De domeinen waar we ons met name op richten: defensie, brandweer, politie.
Dienst
Uw omgeving is beschikbaar, betrouwbaar en wordt veilig onderhouden. U kiest zelf waar de data moet staan. Onze experts bouwen een oplossing op basis van partnertechnologie en/of onze eigen IaaS-oplossing.