Resultaten voor: cms

Dienst
Content Power levert een kant en klaar systeem voor het opzetten en beheren van promotie-, marketing- en evenementwebsites. In dit platform kunnen websites eenvoudig worden ontworpen en beheerd. Het platform bevat standaard templates voor de beginnende gebruiker en volledig ontwerpvrijheid voor de ervaren webdesigner. Dit geeft organisaties en marketingafdelingen de mogelijkheid om snel te schakelen en tegelijkertijd de professionele uitstraling te realiseren die past bij de boodschap.
Dienst
Organisaties bewaren gegevens vaak verspreid in diverse systemen. Dat varieert van Excel-sheets, CRM's, databases tot administratiepakketten of op maat gemaakte systemen voor projectbeheer. Een systeem kan waardevolle gegevens bevatten, waarvan sommige gegevens nuttig kunnen zijn om actueel op de website te tonen, of waarbij informatie die op de website is ontvangen (bijv. uit formulieren, of online bestellingen) idealerwijs teruggekoppeld wordt naar deze systemen. Bij elke systeem gaan wij, soms in overleg met de leverancier, op zoek naar een manier om gegevens uit te wisselen met de website. Nadat de koppeling is gerealiseerd, leveren wij ook onderhoud en ondersteuning in het dagelijks gebruik. Zo blijft de toegevoegde waarde gegarandeerd.
Product
We ontwerpen, implementeren en hosten complete portal websites die vervolgens voor een vast bedrag per maand ter beschikking worden gesteld aan klanten. In onze portal websites worden social media connecties, video, beeldmateriaal, documenten, e-mails en toegangscontrole geïntegreerd tot één solide en beveiligde oplossing.
Dienst
Een creatief ontwerpbureau dat zich specialiseert in unieke en innovatieve oplossingen voor de "beeldende" media: van websites tot internetapplicaties.
Dienst
Met ons custom CMS – de Webmagiër – als basis, ontwikkelen wij online platforms, websites en andere online tools op maat voor startups, ondernemers, overheid en enterprise organisaties.
Dienst
Tahzoo helpt haar klanten met het realiseren van de beste customer experience (CX). Door innovatief denken te koppelen aan de beschikbare techniek, bieden wij onze klanten alles wat nodig is voor relevante en persoonlijke ervaringen van klanten. Tahzoo ontwikkelt, implementeert en integreert de gevonden oplossingen inclusief Web Content Management (WCM), Digital Asset Management (DAM), Customer Relationship Marketing (CRM), Marketing Automation and eCommerce.
Dienst
Tremani ontwikkelt handige websites. We analyseren uw vraag en geven op basis daarvan advies voor vormgeving, inhoud, structuur en functionaliteit. We maken het grafisch ontwerp en bouwen de website volgens de modernste technieken. Zo krijgt u een website die uw verhaal ondersteunt en die uw gebruikers aanspreekt.