Resultaten voor: consultancy

Dienst
Bon-ICT denkt mee over oplossingen, draagt verbeteringen en innovaties aan en beheert de volledige automatiseringsomgeving van onze MKB-klanten. Kortom: één aanspreekpunt voor alle ICT gerelateerde zaken.
Dienst
Echt onafhankelijk advies over Oracle licenties. Wat en hoeveel u nodig heeft. Met een blik naar de toekomst, zodat er geen onaangename verrassingen komen. Maak vrijblijvend een afspraak om erachter te komen of uw Oracle licenties op orde zijn. Mogelijk bent u de volgende die gewoon minder kosten maakt door ons advies. Meisenbacher-it verkoopt niet, maar bespaart!
Dienst
Pioneerz ontsluit de kennis en ervaring van experts die zelf operationele ervaring hebben van de ontwikkeling van het startup ecosysteem, met name met het opzetten en managen van incubators en investeringsfondsen. Deze kennis wordt wereldwijd ingezet voor overheden, financiers en supportorganisaties om maatregelen en programma’s te verbeteren of nieuwe te ontwerpen en introduceren. Pioneerz stelt zich hierbij het liefst co-ondernemend op en zal (een deel van) het risico op de nieuwe ontwikkeling of de verbeterslag op zich nemen; wat is terug te zien in de slogan ‘Managing the risk to dramatically improve’
Dienst
DEMO Consultants maakt innovatieve softwareproducten, zoals de Real Estate Suite voor asset- en portefeuillemanagement, vastgoedsturing en onderhoudsmanagement met BIM toepassing. Met de RE Suite heeft u volledig inzicht en controle over uw vastgoedinformatie. Met de RE Suite kunt u uw vastgoedinformatie verzamelen, structureren, analyseren en ontsluiten. DEMO maakt gebruik van de nieuwste technieken op gebied van software ontwikkeling zoals Microsoft .NET, Ajax, WPF, iOS Object-C en Semantic web.
Dienst
Doppio-L is al jaren gespecialiseerd in het maken van software op maat. Deze ervaring op het gebied van software, kan ondernemers helpen om effectiever en efficiënter hun doelstellingen te bereiken. Dit kan door software op maat te schrijven. Of door bestaande standaard software aan elkaar te koppelen. Of door rapportages te maken die makkelijk overal op te vragen zijn. Doppio-L zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen zo goed mogelijk vertaald worden naar gebruikersvriendelijke software. Doppio-L helpt, doordat het hele proces, van het bespreken van de wensen, via programmeren naar oplevering en opleiden van gebruikers, de klant uit handen genomen wordt. Dus, bent u op zoek naar een goede partner om uw bedrijfsprocessen te automatiseren? Doppio-L… als het op maat moet zijn.
Dienst
KPI's zijn een goed middel om te zien hoe uw organisatie er voor staat. Vaak zijn KPI's lagging indicators, ze geven achteraf aan hoe goed (of slecht) iets is gegaan. Het is daarom belangrijk om leading indicators te hebben. Indicatoren die aangeven dat het mis aan het gaan is voordat de daadwerkelijke problemen ontstaan. Wat is een goede leading indicator? Een van de beste leading indicators is: Happiness. Meestal gaat eerst de happiness van mensen naar beneden voordat zich zichtbare problemen manifesteren. Door het meten van de happiness kunt u tijdig bijsturen. Ward Bergmans heeft jarenlange ervaring met het verhogen van happiness. Wilt u meer informatie? Dan kom ik graag bij u langs om kennis te maken.