Resultaten voor: crm

Dienst
Organisaties bewaren gegevens vaak verspreid in diverse systemen. Dat varieert van Excel-sheets, CRM's, databases tot administratiepakketten of op maat gemaakte systemen voor projectbeheer. Een systeem kan waardevolle gegevens bevatten, waarvan sommige gegevens nuttig kunnen zijn om actueel op de website te tonen, of waarbij informatie die op de website is ontvangen (bijv. uit formulieren, of online bestellingen) idealerwijs teruggekoppeld wordt naar deze systemen. Bij elke systeem gaan wij, soms in overleg met de leverancier, op zoek naar een manier om gegevens uit te wisselen met de website. Nadat de koppeling is gerealiseerd, leveren wij ook onderhoud en ondersteuning in het dagelijks gebruik. Zo blijft de toegevoegde waarde gegarandeerd.
Dienst
Bon-ICT adviseert en assisteert bij de implementatie van VTiger CRM. Een gratis, volledig open source Customer Relationship Management pakket. Dit uitgebreide pakket stelt u in staat centraal al uw gegevens bij te houden omtrent uw zakelijke relaties, uw offertes en facturen, inkoop en verkoopbeheer, uw voorraad en veel meer. Door onze jarenlange ervaring en directe contacten met de VTiger community zijn wij in staat dit basis CRM product, d.m.v. extra aan te schaffen modules, uit te breiden naar de specifieke wensen van de (beginnende) MKB ondernemer.
Product
Ask Roger! ontwikkelt en levert software oplossingen waarbij CRM/ERP geïntegreerd worden met communicatie systemen. Hierdoor wordt de klant direct herkend en wordt relevante CRM/ERP informatie direct getoond.
Product
Open bedrijfssoftware voor een meer efficiënte en effectievere bedrijfsvoering
Dienst
Tahzoo helpt haar klanten met het realiseren van de beste customer experience (CX). Door innovatief denken te koppelen aan de beschikbare techniek, bieden wij onze klanten alles wat nodig is voor relevante en persoonlijke ervaringen van klanten. Tahzoo ontwikkelt, implementeert en integreert de gevonden oplossingen inclusief Web Content Management (WCM), Digital Asset Management (DAM), Customer Relationship Marketing (CRM), Marketing Automation and eCommerce.
Product
Onze webapplicatie iAddress.nl maakt het voor gebruikers mogelijk ompersoonlijke gegevens gemakkelijk en veilig in de digitale wereld te gebruiken. Denk hierbij aan inloggen, vullen webformulieren en onderhouden van Mijn ‘XXX’ omgevingen. Doel is altijd up-2-date persoonsgegevens onder beheer van het individu en te delen met derden. Tevens bereiken we hiermee een hoge kwaliteit data tegen lage kosten, waarbij het individu in euro’s wordt beloond.
Dienst
Meriflora is een softwarepakket dat de administratieve processen van (veiling)inkopers ondersteunt. Inkopen, verdelen, factureren, verkopen, archiveren en voorraad bijhouden; allemaal vanuit één pakket. Ook zeer betaalbaar voor de kleinere inkoper. Wij leveren software en advies op het gebied van ICT en regeltechniek toegepast in het waterbeheer en de sierteeltsector.
Dienst
DEMO Consultants maakt innovatieve softwareproducten, zoals de Real Estate Suite voor asset- en portefeuillemanagement, vastgoedsturing en onderhoudsmanagement met BIM toepassing. Met de RE Suite heeft u volledig inzicht en controle over uw vastgoedinformatie. Met de RE Suite kunt u uw vastgoedinformatie verzamelen, structureren, analyseren en ontsluiten. DEMO maakt gebruik van de nieuwste technieken op gebied van software ontwikkeling zoals Microsoft .NET, Ajax, WPF, iOS Object-C en Semantic web.
Dienst
GWBGK Management heeft veel ervaring met inrichten en besturen van beheerafdelingen. Dit loopt van business cases maken (bijv. kosten baten analyse voor vernieuwing van systemen), via voeren van operationeel management (bijv. van een CRM applicatie) naar het herinrichten van processen (bijv. introductie van Agile).
Product
Een volledige oplossing voor veiling huizen met zaal-veilingen. Het product bevat onder andere modules voor relatie beheer, kavel beheer, facturatie, catalogus generatie en online bieden.