Resultaten voor: detachering

Dienst
A12 Consultants bemiddelt in vacatures binnen ICT, Hightech, Commercie en Management. Wij doen dit voor klanten waar we al jarenlang mee samenwerken. De factoren die het succes bepalen voor A12 Consultants zijn: Betrouwbaarheid, Openheid, Verstand van zaken en goede kennis van de bedrijven waarvoor wij bemiddelen. Voor kandidaten is het bijvoorbeeld belangrijk dat zij goed geinformeerd worden, goed op de hoogte gehouden worden over de voortgang van de procedures en de juiste begeleiding tijdens het proces. Voor klanten is het bijvoorbeeld belangrijk dat de aangeboden kandidaten van de juiste kwaliteit zijn en passen binnen de organisatie. Snelheid en openheid in het proces zijn ook factoren die een bemiddeling tot een succes kunnen maken. De bemiddeling van de vacatures vindt plaats op basis van Werving en Selectie, Detavast of Detachering Te denken valt aan functies als: Software Ontwikkelaar, Web Ontwikkelaar, Testspecialist, Projectleider, Security Specialist, Consultant Informatiebeveiliging, ICT Consultant, Electric engineer, Research Engineer, Netwerkbeheerder
Dienst
Verzamelen, expliciteren en structureren van wensen en eisen voor verbetering van werkprocessen en IT-systemen. Bijvoorbeeld door hands-on analyse van bedrijfsprocessen en informatie, review van bestaande requirements, of het coachen van (teams van) requirements specialisten. Mogelijk te vervullen rollen: business analist, informatieanalist, specifier, product owner of facilitator van requirements workshops.
Dienst
Initiƫren, opstarten, aansturen, bewaken en afsluiten van softwareontwikkelprojecten. Dit kan zowel met een Agile werkwijze als met een gefaseerde aanpak. Mogelijke te vervullen rollen: Scrum master, teamleider of projectmanager. Ervaring bij banken, verzekeraars, internationale uitgeverij en rijksoverheid. Veel ervaring met migraties en in Java/JEE-omgevingen.
Dienst
Rob Batens heeft als freelance (hands-on) testmanager meer dan 10 jaar ervaring in software testen. Zowel nationaal als internationaal opdrachten binnen diverse branches uitgevoerd. Expertise uiteenlopend van agile projecten, testautomatisering, acceptatietesten, ketentesten, outsouring tot aan multi-vendor omgevingen. Tevens TMap Next Foundation, TMap Next Advanced en Agile Scrum Foundation gecertificeerd.