Resultaten voor: erp

Dienst
DEMO Consultants maakt innovatieve softwareproducten, zoals de Real Estate Suite voor asset- en portefeuillemanagement, vastgoedsturing en onderhoudsmanagement met BIM toepassing. Met de RE Suite heeft u volledig inzicht en controle over uw vastgoedinformatie. Met de RE Suite kunt u uw vastgoedinformatie verzamelen, structureren, analyseren en ontsluiten. DEMO zet de software tools in bij haar eigen adviesdiensten.
Product
Ask Roger! ontwikkelt en levert software oplossingen waarbij CRM/ERP geïntegreerd worden met communicatie systemen. Hierdoor wordt de klant direct herkend en wordt relevante CRM/ERP informatie direct getoond.
Product
Open bedrijfssoftware voor een meer efficiënte en effectievere bedrijfsvoering
Dienst
Meriflora is een softwarepakket dat de administratieve processen van (veiling)inkopers ondersteunt. Inkopen, verdelen, factureren, verkopen, archiveren en voorraad bijhouden; allemaal vanuit één pakket. Ook zeer betaalbaar voor de kleinere inkoper. Wij leveren software en advies op het gebied van ICT en regeltechniek toegepast in het waterbeheer en de sierteeltsector.
Dienst
DEMO Consultants maakt innovatieve softwareproducten, zoals de Real Estate Suite voor asset- en portefeuillemanagement, vastgoedsturing en onderhoudsmanagement met BIM toepassing. Met de RE Suite heeft u volledig inzicht en controle over uw vastgoedinformatie. Met de RE Suite kunt u uw vastgoedinformatie verzamelen, structureren, analyseren en ontsluiten. DEMO maakt gebruik van de nieuwste technieken op gebied van software ontwikkeling zoals Microsoft .NET, Ajax, WPF, iOS Object-C en Semantic web.
Product
Een volledige oplossing voor veiling huizen met zaal-veilingen. Het product bevat onder andere modules voor relatie beheer, kavel beheer, facturatie, catalogus generatie en online bieden.