Resultaten voor: hardware

Dienst
Beperk uw risico’s! Afhankelijkheid van ICT-systemen is binnen de meeste bedrijven erg hoog geworden. Een IT-audit kan in de meeste gevallen helpen risico’s in kaart te brengen en van daaruit risico-beperkende maatregelen te nemen. Hoge onverwachte kosten of bedrijfsvoering-verstorende calamiteiten door niet goed werkende systemen kunnen grotendeels voorkomen worden. We gaan graag vrijblijvend met u een gesprek aan om te kijken op welk vlak we u kunnen helpen. Netic Solutions is gespecialiseerd in auditing van verschillende kwaliteitsaspecten van systemen en infrastructuren. We beschikken over jarenlange ervaring binnen kleine en grote bedrijven, aangevuld met degelijke CISA en Post-Graduate IT-Auditing opleidingen. Mogelijke onderwerpen van onderzoek omvatten onder andere het controleren van technische infrastructuur, functioneren van software-applicaties en managementsystemen, beveiligingsaspecten, hulp bij pakketselectie trajecten, kostenaspecten van ICT-bedrijfvoering.
Product
Bon-ICT levert en installeert een volledig scala aan ICT producten voor het MKB. Van werkstations, servers, printers en overige randapparatuur tot internetaansluiting, modem, firewall en VPN verbindingen.
Dienst
De 1A-server vormt het centrale ICT-hart op kantoor en zorgt voor de complete set aan ICT-functionaliteiten zoals fileserver, e-mail, telefoonserver en Applicatieserver. Het gehele netwerk wordt gemanaged door de 1A-server, de 1A-server wordt centraal vanuit de Cloud gemanaged. Het toevoegen van gebruikers en vergelijkbare handelingen, deze kan je eenvoudig zelf doen in de web-schil, de 1A-manager. Automatisering wordt zodende net als het water uit de kraan of de stroom uit het stopcontact; een voorziening waar je verder niet over hoeft na te denken.
Product
U krijgt advies en ondersteuning bij de aankoop. Wij regelen de logistiek en een scherpe inkoopprijs.