Resultaten voor: ios

Dienst
Wilt u graag een aansprekende app om uw business te versterken, met een duidelijke toegevoegde waarde voor uw klanten? Zoekt u een betrokken partner die soepel de technologische uitdagingen oplost, de backend ontwikkeld en de integratie verzorgt? TangibleApp helpt u een helder ontwerp te maken, gebaseerd op uw businessmodel, met precies die functionaliteit die nodig is en vertaald dit effectief in een succesvol resultaat.
Dienst
DEMO Consultants maakt innovatieve softwareproducten, zoals de Real Estate Suite voor asset- en portefeuillemanagement, vastgoedsturing en onderhoudsmanagement met BIM toepassing. Met de RE Suite heeft u volledig inzicht en controle over uw vastgoedinformatie. Met de RE Suite kunt u uw vastgoedinformatie verzamelen, structureren, analyseren en ontsluiten. DEMO maakt gebruik van de nieuwste technieken op gebied van software ontwikkeling zoals Microsoft .NET, Ajax, WPF, iOS Object-C en Semantic web.
Dienst
Wij bouwen apps op maat voor bedrijven die op veilige wijze sensoren, data-analyse en cloud opslag willen benutten voor handelingen in stress-situaties. Hierbij maken we gebruik van ons zelf ontwikkelde multiplatform Sensor Framework (eenvoudig koppelen van sensoren). Door te ontwikkelen in nauwe samenwerking met de gebruiker mbv rapid prototyping met o.a. mini-computers zoals Arduino of Raspberry Pi, zorgen we ervoor dat de apps op intuïtieve wijze aansluiten bij de stressvolle handelingen. De domeinen waar we ons met name op richten: defensie, brandweer, politie.