Resultaten voor: juridisch advies

Dienst
Geven van advies, bemiddeling bij geschillen, procederen en opstellen van contracten door een advocaat die proactief met de cliënt meedenkt en die beschikt over juridische én technische kennis van de ICT.
Dienst
Wij geven juridisch advies aan IT-ondernemers, onder andere op het gebied van IT-contracten en arbeidsrecht.
Dienst
Voorkom dat privacy een belemmering wordt, laat het in je voordeel werken. Tilanus.com levert creatieve oplossingen op het kruispunt van organisatie, techniek en recht, zodat privacy bijdraagt aan het realiseren van jouw doelen.
Dienst
Quality is personal. Legaltree is een uniek advocatenkantoor met uitmuntende, ervaren advocaten én een inspirerende cliëntgerichte visie. Op basis van inspirerend en persoonlijk contact met cliënten werken we (kosten)efficiënt toe naar de beste oplossing. Wij werken daarbij individueel en in teamverband. Alle advocaten bij Legaltree zijn partner, u heeft altijd één partner als centraal aanspreekpunt. Wij bieden expertise op o.a. de volgende rechtsgebieden: aanbestedingsrecht, aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht, bouw- en vastgoed, contractenrecht, IE en reclame, insolventie en herstructurering, ICT-recht, mededingingsrecht, fusies en overnames, vennootschapsrecht.