Resultaten voor: maatwerksoftware

Dienst
Bon-ICT adviseert en assisteert bij de implementatie van VTiger CRM. Een gratis, volledig open source Customer Relationship Management pakket. Dit uitgebreide pakket stelt u in staat centraal al uw gegevens bij te houden omtrent uw zakelijke relaties, uw offertes en facturen, inkoop en verkoopbeheer, uw voorraad en veel meer. Door onze jarenlange ervaring en directe contacten met de VTiger community zijn wij in staat dit basis CRM product, d.m.v. extra aan te schaffen modules, uit te breiden naar de specifieke wensen van de (beginnende) MKB ondernemer.
Product
De MapsAndMore kaartmodule stelt de gebruiker in staat om een kaart te definiëren met routes, markeringen en teksten. Ideaal om een organisatie letterlijk op de kaart te zetten. Het is niet nodig om zelf ingewikkelde gegevens op te slaan. MapsAndMore verzorgt alles. Het enige wat de gebruiker van ons krijgt is een link (URL) naar een kaart (klaar-voor-gebruik!). Deze link kan opgenomen worden in bijvoorbeeld een Twitterbericht, een e-mail of een website. De onvanger heeft alleen een browser nodig om de kaart te bekijken.
Product
Spinto is een toetssysteem waarmee u via internet toetsen, examens en assessments af kunt nemen. Het is een compleet systeem voor het construeren van toetsen, het beheren van gebruikers, het afnemen van toetsen en het beoordelen van de resultaten.
Dienst
Wilt u online informatie beschikbaar stellen of mensen laten samenwerken, bijvoorbeeld voor relatiebeheer, projectmanagement of kwaliteitssystemen? Tremani ontwikkelt informatiesystemen op maat waarmee u uw datastromen en processen kunt ondersteunen. We zorgen voor betrouwbare techniek en een heldere interface.
Dienst
Met onze informatieve apps of mobiele websites kunnen mensen ook op hun smartphone over actuele informatie beschikken. Altijd en overal. We zoeken altijd naar handige ondersteunende functies, bijvoorbeeld op basis van de geolocatie.
Product
Flexibele facturatiesoftware voor dynamische en complexe prijsmodellen
Dienst
Met ons custom CMS – de Webmagiër – als basis, ontwikkelen wij online platforms, websites en andere online tools op maat voor startups, ondernemers, overheid en enterprise organisaties.
Dienst
Zoekt u mogelijkheden om uw klanten nog beter te bedienen? Wilt u uw product nog succesvoller maken door uw marktkennis te vergroten en uw klanten beter te bedienen? Dit kan door uw processen te stroomlijnen, de kwaliteit te verbeteren en kostbare processen te elimineren, uw klanten werk uit handen te nemen en van de juiste informatie te voorzien op het moment dat ze daar behoefte aan hebben met behulp van uitgekiende software. TangibleApp maakt effectieve software die is toegesneden op uw business en die van uw klanten, die u mogelijkheden biedt in plaats van beperkingen.
Dienst
Zoekt u een specialist die u kan helpen om verder te komen met uw technologische ontwikkeling of een taai vraagstuk voor u op kan lossen? Zoekt u een expert die met u meedenkt en zijn kennis deelt, die uw CIO op niveau kan adviseren of ontlasten, bij zowel strategie als de dagelijkse kwesties? Wilt u uw team versterken met nieuwe kennis of juist een vastgelopen situatie weer vlot trekken? Of het nu gaat om nieuwe kansen, bestaande problemen of verbeter mogelijkheden, TangibleApp helpt u graag de situatie te doorgronden, uw vraagstuk helder te krijgen en op te lossen. Met een open blik en luisterend oor, inlevingsvermogen, kennis van zaken, een divers netwerk, probleemoplossend vermogen en gezond verstand komen we efficiënt tot een innovatieve, maar bovenal effectieve, oplossing.
Dienst
Het begeleiden van een team specialisten in de bouw en implementatie van maatwerk software. Het kunnen maken van moeilijke beslissingen die een goede balans hebben tussen opleveren van features en tijd/geld.
Dienst
Ontwikkeling van Java gebaseerde software met de tools die vandaag de dag worden gebruikt in project teams voor middelgrote en enterprise-size bedrijven.
Dienst
Tremani ontwikkelt handige websites. We analyseren uw vraag en geven op basis daarvan advies voor vormgeving, inhoud, structuur en functionaliteit. We maken het grafisch ontwerp en bouwen de website volgens de modernste technieken. Zo krijgt u een website die uw verhaal ondersteunt en die uw gebruikers aanspreekt.