Resultaten voor: open source

Dienst
Bon-ICT adviseert en assisteert bij de implementatie van VTiger CRM. Een gratis, volledig open source Customer Relationship Management pakket. Dit uitgebreide pakket stelt u in staat centraal al uw gegevens bij te houden omtrent uw zakelijke relaties, uw offertes en facturen, inkoop en verkoopbeheer, uw voorraad en veel meer. Door onze jarenlange ervaring en directe contacten met de VTiger community zijn wij in staat dit basis CRM product, d.m.v. extra aan te schaffen modules, uit te breiden naar de specifieke wensen van de (beginnende) MKB ondernemer.
Product
We ontwerpen, implementeren en hosten complete portal websites die vervolgens voor een vast bedrag per maand ter beschikking worden gesteld aan klanten. In onze portal websites worden social media connecties, video, beeldmateriaal, documenten, e-mails en toegangscontrole geïntegreerd tot één solide en beveiligde oplossing.
Dienst
Firelay is de eerste en enige gecertificeerde Liferay Hosting Service Partner in Europa. Wij geloven in de Liferay portal als een product, de mogelijkheden en als de toekomst voor portals. Onze geschiedenis heeft ons geleerd dat het veel tijd en geld kost om de expertise te verkrijgen om een goede en veilige Liferay Portal op te zetten die het altijd doet.