Resultaten voor: opleidingen

Dienst
PLAXIS Academy biedt cursussen en workshops aan in het gebruik van PLAXIS software voor praktische toepassingen en de theoretische achtergrond van de eindige elementen methode.
Dienst
PLAXIS Expert Services biedt op maat gemaakte trainingen en geavanceerde productondersteuning aan op het gebied van geotechniek. Daarnaast biedt Expert Services de mogelijkheid om klanten te helpen met het maken van complexe geotechnische modellen.
Dienst
Pioneerz ontsluit de kennis en ervaring van experts die zelf operationele ervaring hebben van de ontwikkeling van het startup ecosysteem, met name met het opzetten en managen van incubators en investeringsfondsen. Deze kennis wordt wereldwijd ingezet voor overheden, financiers en supportorganisaties om maatregelen en programma’s te verbeteren of nieuwe te ontwerpen en introduceren. Pioneerz stelt zich hierbij het liefst co-ondernemend op en zal (een deel van) het risico op de nieuwe ontwikkeling of de verbeterslag op zich nemen; wat is terug te zien in de slogan ‘Managing the risk to dramatically improve’
Dienst
Nieuwe technische oplossingen hebben vaak ook veel nieuwe functionaliteiten. Naast dat gebruikers getraind moeten worden hoe ze deze kunnen gebruiken, is het ook erg belangrijk om ze ervan te overtuigen dat het ze helpt hun dagelijkse werk beter en efficiënter te doen. Ask Roger! is gespecialiseerd om gebruikers te inspireren om meer uit hun nieuwe communicatiesysteem te halen en zo efficiënter te kunnen werken.
Dienst
Doppio-L is al jaren gespecialiseerd in het maken van software op maat. Deze ervaring op het gebied van software, kan ondernemers helpen om effectiever en efficiënter hun doelstellingen te bereiken. Dit kan door software op maat te schrijven. Of door bestaande standaard software aan elkaar te koppelen. Of door rapportages te maken die makkelijk overal op te vragen zijn. Doppio-L zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen zo goed mogelijk vertaald worden naar gebruikersvriendelijke software. Doppio-L helpt, doordat het hele proces, van het bespreken van de wensen, via programmeren naar oplevering en opleiden van gebruikers, de klant uit handen genomen wordt. Dus, bent u op zoek naar een goede partner om uw bedrijfsprocessen te automatiseren? Doppio-L… als het op maat moet zijn.