Resultaten voor: security

Dienst
Security audits worden uitgevoerd door gebruik te maken van handmatige en automatische “Attack & Penetration"-tests. Advies op basis van de bevindingen zijn een onderdeel van de audit.
Dienst
Wij implementeren technische en organisatorische maatregelen om uw informatie beter te beschermen voor misbruik. Hierbij zorgen we ervoor dat deze oplossingen voldoen aan de relevante standaarden en wetgevingen, zoals ISO27000 en PCI DSS
Dienst
Wat zijn de risico’s waaraan uw informatie zijn blootgesteld? Wij onderzoeken en analyseren uw informatie systemen welke maatregelen wel of niet genomen zijn en geven u inzicht in welke risico’s er zijn en wat de meeste effectieve oplossingen zijn.
Dienst
Wat zijn de beste en meest efficiënte beveiligingsmaatregelen om de risico’s die uw informatie loopt op te lossen. Wij adviseren, ontwerpen en implementeren beveiligingsoplossingen. Dit kan zowel organisatorische, technisch of een combinatie hiervan zijn. Tevens zorgen wij dat deze voldoen aan de relevante standaarden en wetgevingen, zoals ISO27000 en PCI DSS.