Resultaten voor: software

Dienst
Beperk uw risico’s! Afhankelijkheid van ICT-systemen is binnen de meeste bedrijven erg hoog geworden. Een IT-audit kan in de meeste gevallen helpen risico’s in kaart te brengen en van daaruit risico-beperkende maatregelen te nemen. Hoge onverwachte kosten of bedrijfsvoering-verstorende calamiteiten door niet goed werkende systemen kunnen grotendeels voorkomen worden. We gaan graag vrijblijvend met u een gesprek aan om te kijken op welk vlak we u kunnen helpen. Netic Solutions is gespecialiseerd in auditing van verschillende kwaliteitsaspecten van systemen en infrastructuren. We beschikken over jarenlange ervaring binnen kleine en grote bedrijven, aangevuld met degelijke CISA en Post-Graduate IT-Auditing opleidingen. Mogelijke onderwerpen van onderzoek omvatten onder andere het controleren van technische infrastructuur, functioneren van software-applicaties en managementsystemen, beveiligingsaspecten, hulp bij pakketselectie trajecten, kostenaspecten van ICT-bedrijfvoering.
Product
U wilt graag één aanspreekpunt voor uw vitale ICT-Infrastructuur? Netic Solutions kan u de benodigde oplossingen compleet leveren, daarnaast beschikken wij over meer dan 25 jaar relevante specialistische ervaring. Netic Solutions levert hardware en software als onderdeel van cloud- en virtualisatie-totaaloplossingen in combinatie met advies, ontwerp, realisatie en supportdiensten. Hosting op maat, aanvullend maar ook uitwijk, kan onderdeel uit maken van een totale cloudoplossing, private en public oplossingen. Wij leveren onder andere produkten van de volgende fabrikanten: VMware - Cloud- en virtualisatie-software, management oplossingen Veeam - Backup- en management-oplossingen voor virtuele VMware en Microsoft omgevingen Hewlett Packard – Servers, netwerkcomponenten en opslagsystemen Microsoft – Serversoftware, virtualisatie- en managementoplossingen
Dienst
DEMO Consultants maakt innovatieve softwareproducten, zoals de Real Estate Suite voor asset- en portefeuillemanagement, vastgoedsturing en onderhoudsmanagement met BIM toepassing. Met de RE Suite heeft u volledig inzicht en controle over uw vastgoedinformatie. Met de RE Suite kunt u uw vastgoedinformatie verzamelen, structureren, analyseren en ontsluiten. DEMO zet de software tools in bij haar eigen adviesdiensten.
Dienst
Wij hebben een systeem opgezet voor automatiseren van staal-laser snijden. Dit systeem is voor vlakke plaat en buis.
Product
Zarafa is leverancier van open source groupware en collaboration software en de open source tegenhanger van Microsoft Exchange Server. Er hoeft geen gebruik gemaakt te worden van Outlook om toegang te krijgen tot onze functionaliteiten.
Dienst
Op verschillende BI projecten is de performance verbeterd, de datakwaliteit verhoogd en het ontwikkelproces aangepakt. Gebruik wordt gemaakt van de Oracle tool set: Oracle database, Oracle Warehousebuilder en de Oracle rapportage mogelijkheden te weten Oracle BI Standard Edition One en Oracle BI Suite Enterprise Edition Plus.
Product
Moxio maakt web-based applicaties die de gebruiker helpen informatie uit te wisselen en de kwaliteit van informatie te verbeteren. In onze web-based applicaties leggen we verbanden tussen verschillende delen van informatie en verschillende informatiebronnen en maken deze verbanden inzichtelijk voor de gebruiker.
Product
TotalMobile is een app platform wat aansluit op ieder backoffice systeem en het mogelijk maakt om er mobiel mee te werken, ongeacht bedrijfsproces, platform of apparaat. Het maakt het werken voor iedereen die ter plekke zaken moet regelen productiever, efficiënter en leuker. TotalMobile heeft heel bewust de eindgebruiker centraal gezet bij het ontwikkelen van de app. Zo is het niet alleen een zeer functionele app, maar heeft het ook een heel prettige gebruikservaring.
Product
Met TimEnterprise hebben managers en medewerkers grip op arbeidstijd en kosten. Tim is krachtige en slimme software voor het plannen, controleren en sturen van arbeidstijd. Niet voor niets werkt 42% van de lokale overheden al productiever met Tim. U kunt uren registreren, aan- en afwezigheid van medewerkers bijhouden en onkosten declareren. Ook kunt u budgetten verdelen en bewaken, project- en capaciteitsplanningen maken en kostprijzen berekenen. Voor het managen van flexibel werken is Tim de perfecte oplossing. In Tim legt u de afspraken hierover vast. Zo kan de medewerker - binnen de grenzen - zelf bepalen waar en wanneer hij werkt. Dat maakt hem productiever en gelukkiger. Want sturen op prestaties is veel effectiever dan sturen op aanwezigheid. Met Tim kunt u de nieuwe vrijheid van medewerkers sturen.
Dienst
Flex@lly is de nieuwe mobiele app die het dagelijkse werk van een flexwerker eenvoudiger en leuker maakt. Flex@lly is zowel een virtuele persoonlijke assistent als een middel om de communicatie te versterken tussen flexwerkers en intercedenten. Flex@lly helpt flexwerkers bij het doen van administratieve werkzaamheden. Ze hebben direct inzicht in salarisbetalingen, contracten, het aantal vakantiedagen en het opgebouwde vakantiegeld. Intercedenten zijn normaliter een groot deel van de dag bezig met het beantwoorden van vragen over deze onderwerpen. Flex@lly neemt dit routinewerk weg bij de intercedenten zodat zij extra tijd kunnen besteden aan de persoonlijke groei van flexwerkers.
Dienst
RoutiGo is een modulair route optimalisatie product voor medewerkers in de buitendienst. Het helpt bij het plannen, rijden en traceren van routes maar ook bij het registreren van het werk onderweg. RoutiGo biedt de planner meer controle zodat uw medewerkers sneller op de juiste locatie het werk eenvoudiger kunnen uitvoeren met minder fouten. Met RoutiGo routeoptimalisatie wordt gemiddeld een besparing van 20% in kilometers gerealiseerd. RoutiGo is geschikt voor bedrijven in verschillende branches waarvan medewerkers meerdere locaties per dag bezoeken.
Product
ReporterXL maakt het invoeren van gegevens op mobiele telefoons en smartphones een fluitje van een cent. Het is eenvoudig in gebruik, er is geen gebruikerstraining benodigd en draait bovendien op alle platformen. De belangrijkste functionaliteiten zijn: Samenstellen van digitale formulieren Verschillende invoermogelijkheden (meerkeuze, checklist, ranking, commentaar, foto’s QR codes, geluid OCR en meer); Publiceren van vragenlijsten aan medewerkers in de buitendienst Webportaal waarin gegevens worden verzameld Export van registraties naar excel Eenvoudig koppelbaar met backoffice systemen
Product
De TicketingXL software is eenvoudig in te zetten voor diensten waarin de OV-chipkaart een rol speelt. TicketingXL is gecertificeerd door Trans Link Systems, wat een vereiste is voor systemen die in de OV Chipkaart omgeving operationeel zijn. Voor onze partners heeft het inzetten van TicketingXL als voordeel dat er niet geïnvesteerd hoeft te worden in diepgaande kennis over het OV-Chipkaart eco-systeem. Apps op mobiele en vaste apparatuur kunnen met onze TicketingXL software informatie lezen van en schrijven van naar een OV-chipkaart. Dit omvat onder andere het reissaldo, reisproducten (kortingen, promoties etc) en of er is ingechecked op een geldig product. Aanvullend kan TicketingXL als bouwsteen worden gebruikt om aanvullende mobile payment applicaties rondom de OV-chipkaart te ontwikkelen op het gebied van retail(eten & drinken op stations) tot park & ride en loyalty programma’s.
Product
U krijgt advies en ondersteuning bij de aankoop. Wij regelen de logistiek en een scherpe inkoopprijs.