Resultaten voor: software ontwikkeling

Dienst
Levering van software ontwikkeling voor allerhande toepassingen, de toepassingen kunnen kleine services zijn op een server of complete applicaties.
Dienst
Vanuit autonome en ervaren blik bewaken/begeleiden van de vertaling van klantspecificaties naar functionele ontwerpen. Specifiek veel ervaring met innovatieve software voor overheid en grootbedrijf.
Dienst
Om precies je verliezen en bottlenecks onder controle te houden, om planning van accurate en up-to-date informatie te voorzien, moet al je data samenkomen. Noch Excel, noch enterprise ERP systemen zijn hiervoor het antwoord, je hebt een oplossing nodig die beiden omvat. Wij hebben de middelen en kennis om het voor elkaar te krijgen. M-industries software houdt alles bij, wordt het brein achter alle kostenberekeningen en planning. Automatiseer elk niveau van datacollectie en rapportage met M-industries.
Dienst
Curiehom is gespecialiseerd in het ontwikkelen van de front end van single page interactieve web applicaties.
Product
Een web prototype helpt je om een nieuw product idee tastbaar te maken. Dit is een clickable demo, waarbij de functionaliteit lijkt te werken. Gekozen kan worden voor een web prototype dat lijkt op een demo of één die niet van echt te onderscheiden is.
Dienst
iDelft heeft ervaring met het maken van webapplicaties die aan de webrichtlijnen moeten voldoen. De webrichtlijnen zijn regels voor het ontwerpen, bouwen en beheren van websites. Ze zijn gebaseerd op internationale standaarden voor kwaliteit en toegankelijkheid. iDelft wordt veelvuldig gevraagd om ondersteuning te leveren op dit vlak.
Product
De MapsAndMore kaartmodule stelt de gebruiker in staat om een kaart te definiëren met routes, markeringen en teksten. Ideaal om een organisatie letterlijk op de kaart te zetten. Het is niet nodig om zelf ingewikkelde gegevens op te slaan. MapsAndMore verzorgt alles. Het enige wat de gebruiker van ons krijgt is een link (URL) naar een kaart (klaar-voor-gebruik!). Deze link kan opgenomen worden in bijvoorbeeld een Twitterbericht, een e-mail of een website. De onvanger heeft alleen een browser nodig om de kaart te bekijken.
Product
Spinto is een toetssysteem waarmee u via internet toetsen, examens en assessments af kunt nemen. Het is een compleet systeem voor het construeren van toetsen, het beheren van gebruikers, het afnemen van toetsen en het beoordelen van de resultaten.
Dienst
Wilt u online informatie beschikbaar stellen of mensen laten samenwerken, bijvoorbeeld voor relatiebeheer, projectmanagement of kwaliteitssystemen? Tremani ontwikkelt informatiesystemen op maat waarmee u uw datastromen en processen kunt ondersteunen. We zorgen voor betrouwbare techniek en een heldere interface.
Dienst
Met onze informatieve apps of mobiele websites kunnen mensen ook op hun smartphone over actuele informatie beschikken. Altijd en overal. We zoeken altijd naar handige ondersteunende functies, bijvoorbeeld op basis van de geolocatie.
Dienst
First Element is specialist in het ontwikkelen van GIS-toepassingen voor kleine tot middelgrote bedrijven. Onderdeel van de dienstverlening is het verwerken en samenstellen van grote geografische databestanden.
Product
Onze webapplicatie iAddress.nl maakt het voor gebruikers mogelijk ompersoonlijke gegevens gemakkelijk en veilig in de digitale wereld te gebruiken. Denk hierbij aan inloggen, vullen webformulieren en onderhouden van Mijn ‘XXX’ omgevingen. Doel is altijd up-2-date persoonsgegevens onder beheer van het individu en te delen met derden. Tevens bereiken we hiermee een hoge kwaliteit data tegen lage kosten, waarbij het individu in euro’s wordt beloond.
Dienst
Zoekt u mogelijkheden om uw klanten nog beter te bedienen? Wilt u uw product nog succesvoller maken door uw marktkennis te vergroten en uw klanten beter te bedienen? Dit kan door uw processen te stroomlijnen, de kwaliteit te verbeteren en kostbare processen te elimineren, uw klanten werk uit handen te nemen en van de juiste informatie te voorzien op het moment dat ze daar behoefte aan hebben met behulp van uitgekiende software. TangibleApp maakt effectieve software die is toegesneden op uw business en die van uw klanten, die u mogelijkheden biedt in plaats van beperkingen.
Dienst
Zoekt u een specialist die u kan helpen om verder te komen met uw technologische ontwikkeling of een taai vraagstuk voor u op kan lossen? Zoekt u een expert die met u meedenkt en zijn kennis deelt, die uw CIO op niveau kan adviseren of ontlasten, bij zowel strategie als de dagelijkse kwesties? Wilt u uw team versterken met nieuwe kennis of juist een vastgelopen situatie weer vlot trekken? Of het nu gaat om nieuwe kansen, bestaande problemen of verbeter mogelijkheden, TangibleApp helpt u graag de situatie te doorgronden, uw vraagstuk helder te krijgen en op te lossen. Met een open blik en luisterend oor, inlevingsvermogen, kennis van zaken, een divers netwerk, probleemoplossend vermogen en gezond verstand komen we efficiënt tot een innovatieve, maar bovenal effectieve, oplossing.
Dienst
Samenwerkingsverbanden aangaan met organisaties om met hoge kwaliteit maatwerksoftware de toekomst te realiseren.
Dienst
Verzamelen, expliciteren en structureren van wensen en eisen voor verbetering van werkprocessen en IT-systemen. Bijvoorbeeld door hands-on analyse van bedrijfsprocessen en informatie, review van bestaande requirements, of het coachen van (teams van) requirements specialisten. Mogelijk te vervullen rollen: business analist, informatieanalist, specifier, product owner of facilitator van requirements workshops.
Dienst
Initiëren, opstarten, aansturen, bewaken en afsluiten van softwareontwikkelprojecten. Dit kan zowel met een Agile werkwijze als met een gefaseerde aanpak. Mogelijke te vervullen rollen: Scrum master, teamleider of projectmanager. Ervaring bij banken, verzekeraars, internationale uitgeverij en rijksoverheid. Veel ervaring met migraties en in Java/JEE-omgevingen.
Dienst
Wij ontwikkelen, implementeren en onderhouden maatwerk software voor situaties waar standaard software niet voorziet. Denk hierbij aan specifieke sales software, complex beveiligd berichtenverkeer, aansturing van machines. De software bestaat uit (web)services, desktopapplicaties, webapplicaties, databases en meestal een combinatie hiervan.
Dienst
Doppio-L is al jaren gespecialiseerd in het maken van software op maat. Deze ervaring op het gebied van software, kan ondernemers helpen om effectiever en efficiënter hun doelstellingen te bereiken. Dit kan door software op maat te schrijven. Of door bestaande standaard software aan elkaar te koppelen. Of door rapportages te maken die makkelijk overal op te vragen zijn. Doppio-L zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen zo goed mogelijk vertaald worden naar gebruikersvriendelijke software. Doppio-L helpt, doordat het hele proces, van het bespreken van de wensen, via programmeren naar oplevering en opleiden van gebruikers, de klant uit handen genomen wordt. Dus, bent u op zoek naar een goede partner om uw bedrijfsprocessen te automatiseren? Doppio-L… als het op maat moet zijn.
Dienst
Tremani ontwikkelt handige websites. We analyseren uw vraag en geven op basis daarvan advies voor vormgeving, inhoud, structuur en functionaliteit. We maken het grafisch ontwerp en bouwen de website volgens de modernste technieken. Zo krijgt u een website die uw verhaal ondersteunt en die uw gebruikers aanspreekt.
Dienst
Onze business developers met ruime ervaring in de ontwikkeling van IT toepassingen, kunnen IT bedrijven helpen hun software ontwikkeling meer agile te krijgen door met name het vinden en betrekken van potentiele klanten.
Dienst
Applicatieontwikkeling die snel en slim uw innovaties mogelijk maakt. Wij richten ons volledig op snel testen met gespecialiseerde ontwikkelteams. We leveren binnen een paar weken een eerste werkende versie op. Eigenlijk opereren wij alsof we uw eigen slimme ontwikkelingsafdeling zijn.
Dienst
Onze consultants zijn bekend met zowel Java als .NET technologiën en hebben ervaring in de energie en nuts branche.