Resultaten voor: telecom

Dienst
Onze 1A-server is de ideale server voor het midden- en kleinbedrijf. Voor een vast bedrag in de maand is het mogelijk praktisch al uw IT te laten regelen zodat u zich kunt concentreren op uw eigen werk.
Product
Bon-ICT levert en installeert een volledig scala aan ICT producten voor het MKB. Van werkstations, servers, printers en overige randapparatuur tot internetaansluiting, modem, firewall en VPN verbindingen.
Dienst
Ask Roger! levert met haar product (CloudUC365) hosted telefonie, chat en video oplossingen gebaseerd op Cisco en Microsoft technologie. Organisaties kunnen voor een vast bedrag per maand alle moderne functionaliteiten afnemen zonder hiervoor investeringen te doen in hard- en software.
Product
Ask Roger! adviseert, levert en beheert communicatiesystemen van Cisco (Communications Manager) en Microsoft Skype for Business. Hierdoor zijn medewerkers optimaal bereikbaar en is men in staat via ieder device vanaf elke locatie te werken. We integreren hierbij ook webchat oplossingen, waarbij bezoekers direct via chat, maar ook video contact krijgen met medewerkers.
Dienst
Telefonie aangeboden uit de Cloud, of via jouw eigen VoIP centrale
Dienst
UNO Workspace Relax biedt jouw eigen externe ICT afdeling met volledige ontzorging
Dienst
UNO Workspace Flex biedt een complete ICT Cloudoplossing inclusief beheer