Resultaten voor: webmarketing

Dienst
Content Power levert een kant en klaar systeem voor het opzetten en beheren van promotie-, marketing- en evenementwebsites. In dit platform kunnen websites eenvoudig worden ontworpen en beheerd. Het platform bevat standaard templates voor de beginnende gebruiker en volledig ontwerpvrijheid voor de ervaren webdesigner. Dit geeft organisaties en marketingafdelingen de mogelijkheid om snel te schakelen en tegelijkertijd de professionele uitstraling te realiseren die past bij de boodschap.
Dienst
Advies over / uitvoering van de digitale presentatie van uw bedrijf, zoals uw website, social media, zoekmachineoptimalisatie, het voeren van campagnes en e-mail marketing.
Dienst
Peppered heeft als doel webmarketing naar het hoogste niveau te tillen en te houden, en heeft daar een eenvoudige maar doeltreffende oplossing voor ontwikkeld: Blocks. Blocks is een collectief ontwikkeld modulair webmarketing platform dat niet als product, maar als dienst wordt aangeboden. Het integreert websites, nieuwsbrieftoepassingen, narrowcasting, CRM, SEO, bannering, mobile, etc. in één eenvoudige oplossing. Blocks biedt het vertrouwen van een state-of-the-art webtoepassing, die met voorsprong de meest geavanceerde online oplossingen in zich heeft. Het Blocks collectief bestaat uit momenteel meer dan 50 culturele instellingen, waaronder vooral concertgebouwen, schouwburgen, cultureel centra en filmhuizen, in binnen- en buitenland.