Resultaten voor: website

Dienst
Content Power levert een kant en klaar systeem voor het opzetten en beheren van promotie-, marketing- en evenementwebsites. In dit platform kunnen websites eenvoudig worden ontworpen en beheerd. Het platform bevat standaard templates voor de beginnende gebruiker en volledig ontwerpvrijheid voor de ervaren webdesigner. Dit geeft organisaties en marketingafdelingen de mogelijkheid om snel te schakelen en tegelijkertijd de professionele uitstraling te realiseren die past bij de boodschap.
Dienst
Organisaties bewaren gegevens vaak verspreid in diverse systemen. Dat varieert van Excel-sheets, CRM's, databases tot administratiepakketten of op maat gemaakte systemen voor projectbeheer. Een systeem kan waardevolle gegevens bevatten, waarvan sommige gegevens nuttig kunnen zijn om actueel op de website te tonen, of waarbij informatie die op de website is ontvangen (bijv. uit formulieren, of online bestellingen) idealerwijs teruggekoppeld wordt naar deze systemen. Bij elke systeem gaan wij, soms in overleg met de leverancier, op zoek naar een manier om gegevens uit te wisselen met de website. Nadat de koppeling is gerealiseerd, leveren wij ook onderhoud en ondersteuning in het dagelijks gebruik. Zo blijft de toegevoegde waarde gegarandeerd.
Dienst
Een creatief ontwerpbureau dat zich specialiseert in unieke en innovatieve oplossingen voor de "beeldende" media: van websites tot internetapplicaties.
Product
Nieuwbouw website op basis van huisstijl, eventueel vernieuwen huisstijl, design en content management (eventueel in combinatie met drukwerk in dezelfde huisstijl, zoals folders, flyers, visitekaartjes).
Product
Grote schoonmaak van bestaande content en uitstraling, geschikt maken van de website voor mobiel internet, smartphone en tablets.
Product
Een specifiek voor Google Chrome ontwikkelde plug-in iAddress Dashboard helpt de gebruiker om gemakkelijk, snel en veilig op websites in te loggen. Het is een dashboard waaraan alle websites van de individuele gebruiker automatisch worden toegevoegd. Als de gebruiker via dit dashboard aankopen doet bij partners van iAddress, ontvangt hij/zij hiervoor een extra beloning in euro’s.
Dienst
Tremani ontwikkelt handige websites. We analyseren uw vraag en geven op basis daarvan advies voor vormgeving, inhoud, structuur en functionaliteit. We maken het grafisch ontwerp en bouwen de website volgens de modernste technieken. Zo krijgt u een website die uw verhaal ondersteunt en die uw gebruikers aanspreekt.